Atenție! Urmează scene cu o puternică tentă erotică. Top 40 cele mai senzuale apariții de pe litoral! Pe ce loc se află Daniela Crudu, Andreea Tonciu, Loredana Chivu și Andreea Bănică

Publicat: 26 iul. 2020, 22:21 Autor: Maria Apostol Vedete

După o grea și îndelung studiată selecție, CIAO.RO vă prezintă un top al celor mai răvășitoare ipostaze în care au fost surprinse la mare cele mai HOT 40 de vedete autohtone!

Scene cu puternice tente erotice au loc în fiecare vară, la mare, și să faci un top al celor mai senzuale apariții, atunci când e vorba de vedetele noastre, nu e deloc ușor. Avem atâtea frumuseți în lumea mondenă, încât devine complicat să stabilești o ierarhie…

De această dată ne-am propus să găsim 40 dintre ele care au ieșit în evidență nu doar cu siluetele cu rotunjimi perfecte, ci și cu gesturi care arată că stabilesc foarte bine arta seducției.

Deşi pare ceva banal, în mâinile potrivite, părul devine o armă versatilă… știe asta, de exemplu, și Andreea Bănică, care a pozat răvășitoare, cu mâna prin păr, în timp ce a oferit și un bonus aparatului de fotografiat: un ”butonaș” evadat din sutien.

Frumușica Gina Pistol, îmbrăcată într-un costum de baie roz, extrem de sexy, și-a scăldat și ea pletele sub soare, prin gesturi senzuale, în vreme ce Alexandra Stan, care și-a fidelizat deja toți fanii cu filmulețe și instantanee deocheate, nu s-a lăsat mai prejos și a făcut și un adevărat ”spectacol” la mare… pentru adulți, ce-i drept…Trebuie să vă convingeți de asta din galeria foto!

 

Publicat: 26 iul. 2020, 22:21 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă