A ajuns la spital cu o durere banala de cap! Credea ca are doar o migrena temporara, insa diagnosticul medicilor a cutremurat-o. Acum se lupta sa supravietuiasca

Publicat: 05 Mar. 2018, 14:25 Life

Veste dura pentru o tanara de 19 ani din Bucuresti! Andreea a mers la spital dupa ce acuza dureri dese de cap. Credea ca are doar o migrena temporara, insa diagnosticul medicilor a devastat-o.

A ajuns la spital cu o durere banala de cap, dar a aflat ca are o boala grava. Fata sufera de leucemie si are nevoie urgenta de sange. In acest moment, Andreea se afla la Spitalul Colentina.

Viata ei s-a schimbat dramatic, in urma cu cateva zile, cand a mers la doctor pentru ca o durea capul. Dupa ce au consultat-o si i-au facut mai multe analize, Andreea a aflat ca are leucemie. Si are doar 19 ani 🙁

Desi vestea a picat ca un traznet, tanara lupta sa supravietuiasca! Andreea are nevoie de sange, pentru a i se face transfuzii zilnice. Din pacate, numarul donatorilor din ultimele zile a scazut dramatic, datorita conditiilor meteo nefavorabile.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Mar. 2018, 14:25 Life
Pe aceeași temă