Andreea Banica, goala in cada! Cantareata si-a suparat fanii grav cu aceasta imagine fierbinte

Publicat: 07 Jan. 2019, 13:41 Vedete

Cu toate ca este mama a doi copii, artista are in continuare un trup de invidiat. Si totul datorita dietei si sportului!

La inceput de 2019, Andreea Banica a pozat goala in cada. Vedeta se afla in vacanta, in Maldive, alaturi de sotul ei. Cu toate ca a nascut doi copii, trupul ei este lipsit de cusur. Andreea Banica a reusit sa slabeasca recent cateva kilograme si acum isi etaleaza silueta.

Din nefericire pentru ea, imaginea cu Andreea Banica goala in cada nu a fost pe placul fanilor. Multi dintre ei au criticat-o pentru imagine, spunand ca nu este un comportament potrivit pentru o mamica.

Andreea Banica, goala in cada FOTO

„Bravo, bun exemplu pentru fanele de 12,14 ani. Una e pe plajă în costum de baie, alta e goală pușcă într-o cadă”, „Asa se comportă mama a doi copii, asta e exemplu pe care îl da fetiței. Păcat…” , „Prea penibil, mamă fiind”, „E frumos dar nu pentru o mamă a doi copii” , ” Andreea, credeam că este ceva de capul tău, dar se pare că m-am înșelat… Și mamă de doi copii fiind… Nu știu ce exemplu ești în această poză pentru fetița ta, Sofia. Chiar…ea a văzut această fotografie în care apare mama ei?” , „Nu contestă nimeni că Andreea este o femeie frumoasă, dar întreb și eu așa …. avea rost să se expună? Câșii bărbați ar aplauda expunerea partenerilor pe o rețea de socializare, câți părinți ar fi entuziaști să își vadă fetele expuse astfel pe o rețea de socializare? Sincer …..”, au scris aceștia.

Au fost și fani care au apreciat curajul artistei și au lăudat-o pentru felul în care arată. „Nici nu zici că ai 40 de ani, de 25 arăți”, „Ești superbă”, „La cum arăți, poți să mergi și pe stradă dezbrăcată. Ești superbă”, au scris câțiva fani.

Publicat: 07 Jan. 2019, 13:41 Vedete
Pe aceeași temă