„Am facut sex din prima zi. Apoi mi-a spus ceva ce m-a lasat masca. Mi-e frica” – Partida de amor a unui tanar neglijent

Publicat: 16 Nov. 2018, 17:53 Viral

Un tanar de 19 ani si cu foarte putina experienta sexuala a vorbit despre o intalnire romantica.

„Am facut sex din prima zi”, isi incepe adolescentul din Marea Britanie povestea. Acesta i-a marturisit sexpertului The Sun, Deidre, cum a facut amor cu o fata. Cei doi s-au dezbracat intr-un loc ferit si au trecut la treaba. Din nefericire, povestea lui se termina prost 🙁

„Am 19 ani și muncesc la un magazin. Este primul meu job ca lumea și îmi place. Viața mea era ok doar că nu am avut niciodată o iubită și nici nu am făcut sex. Sunt foarte timid și prin liceu cu greu vorbeam cu fete.

Așa că m-am înscris pe un site și am început să vorbsc cu multe fete. A fost nostim și mi-a dat impresia că sunt un tip normal.
O fată a fost mai insistentă. Am făcut schimb de poze și mi-a spus că arăt bine. Am vorbit cu ea câteva săptămâni, apoi a dorit să ne întâlnim.

”Am facut sex din prima zi, apoi mi-a cerut bani”

”Am facut sex din prima zi, apoi mi-a cerut bani”Am ieșit să bem ceva și a fost totul bine. Era îmbrăcată foarte sexy. Am întrebat-o dacă pot să o sărut și a acceptat. Mi-a spus că știe un loc unde să mergem. Era în spatele unui magazin, de la care avea cheie. La început m-a sărutat, după care a preluat controluș. A început cu un oral, după care am făcut sex.

”Am facut sex din prima zi, apoi mi-a cerut bani”Ca să fiu sincer nu a fost șa grozav. Apoi a venit șocul meu. Mi-a sous că are 16 ani și că mereu este plătită pentru sex. I-am spus nu, dar m-a amenințat că se duce la magazinul la care lucrez și le va spune tuturor ce am făcut.

”Am facut sex din prima zi, apoi mi-a cerut bani”Nu aveam bani la mine atunci. Ne-am întâlnit a doua oară, i-am dat 200 de lire, 150 pentru sex și 50 ca să nu spună nimănui. Sunt foarte stresat și nu știu ce să fac”, a scris tânărul specialistului de la The Sun.

Publicat: 16 Nov. 2018, 17:53 Viral
Pe aceeași temă