Asta-i Romania! Zeci de oameni au sarit din masini sa ia pepenii cazuti dintr-un camion, la iesire din Alexandria! Lumea fugea printre masini oprite VIDEO

Publicat: 25 Jun. 2019, 23:19 News 3

Soferii au blocat circulatia in timp ce isi umpleau masinile cu pepeni galbeni si verzi. Incidentul a avut loc la iesirea din Alexandria, in Teleorman.

Zeci de oameni au sarit din masini sa ia pepenii cazuti dintr-un camion. Imaginile virale ale acestei zile vin din judetul Teleorman, unul dintre cele mai sarace din tara, acolo unde oamenii efectiv s-au „batut” pe sute de pepeni cazuti pe asfalt.

La iesirea din Alexandria spre Bucuresti, un TIR ar fi abordat un sens giratoriu in viteza prea mare si incarcatura de pepeni pe care o transporta s-a rasturnat in mare parte direct pe carosabil. Martorii la eveniment nu au stat pe ganduri si au oprit pe dreapta, sa faca ‘shopping’.

Zeci de oameni au sarit din masini sa ia pepenii cazuti dintr-un camion

Fara sa poata face nimic soferul camionului a anuntat politia si a asteptat ca autoritatile sa vina si sa constate, iar apoi sa debaraseze banda de circulatie care acum era blocata. N-au trecut mai mult de 5 minute pana cand soferii masinilor din zona si-au dat seama ce s-a intamplat si au inceput sa opreasca haotic pe prima banda ca sa prinda si ei reducerea.

Unul dintre soferi a filmat intreaga scena in care pana si o femeie cu doua fetite cara pepeni la masina, altii aveau deja portbagajele pline in timp ce „intarziatii” efectiv alergau sa prinda ce a mai ramas printre ramasitele accidentului. In doar cateva minute, mai bine de 10 masini aproape au blocat intreaga circulatie in zona in timp ce soferii lor „culegeau” pepenii de pe carosabil.

Disperarea cu care acestia culegeau pepenii de pe strada vine poate si din faptul ca sezonul pepenilor la noi inca nu a venit si cel mai probabil pepenii verzi din camion erau importati din Grecia sau o alta tara mai exotica. Astfel „oportunistii” vor avea ocazia sa manance o felie de pepene rosu cu mult inainte sa apara in pietele de la noi.

Publicat: 25 Jun. 2019, 23:19 News 3
Pe aceeași temă