Elena Basescu, aparitie de senzatie in costum de baie la plaja! A mancat o salata pe sezlong impreuna cu iubitul ei! VIDEO

Publicat: 25 iun. 2019, 22:27 Autor: D. C. News 3

Putine femei la aproape 40 de ani si cu 3 copii se pot lauda cu un asemenea corp ca al mezinei fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Elena Basescu aparitie de senzatie in costum de baie la plaja! La doar un an de cand a devenit mama pentru a treia oara, EBA arata foarte bine in costum de baie si pare ca a pierdut toate kilogramele in plus.

Weekendul trecut a mers alaturi de iubitul ei, Catalin Tomata, un tanar cu 12 ani mai mic decat ea, la mare, la Mamaia. Asa cum era de asteptat, EBA a vrut probabil sa scape un weekend de copii si sa se relaxeze alaturi de iubitul ei fara sa fie nevoie sa aiba grija de cei mici si sa schimbe pampersi.

Elena Basescu aparitie de senzatie in costum de baie la plaja!

EBA a etalat un corp la fel de sexy ca in vremurile bune, nici n-ai zice ca este de 3 ori mama si femeie de aproape 40 de ani. Pe sezlong, alaturi de iubitul ei, a stat ore bune la plaja si s-a bronzat pe toate partile. Nascuta in Constanta, Elena Basescu n-a avut nicio problema sa stea la soare chiar si la orele pranzului si n-a vrut sa rateze nicio raza, luand si masa alaturi de iubitul ei tot pe sezlong.

Elena Basescu, implant de gambe? Cum arata picioarele ei, acum. Fanii o suspecteaza de operatii estetice

EBA si Tomata nu prea pareau sa mai aiba multe sa-si spuna pentru ca, in imaginile filmate de paparazzi pentru Kanal D, cei doi stateau unul langa altul, fara sa-si vorbeasca. Dar nu discutiile dintre ei ne intereseaza pe noi, ci costumul ei de baie cu motive florale al ei care ii venea perfect pe sani si nici in zona coapselor „privelistea” nu era stricata de vreo urma de celulita.

Elena Basescu si-a injectat iar buzele! Imaginea cu ea e horror! VIDEO

La finalul sesiunii de bronzat, Elena si-a tras pe ea pantalonii scurti si a plecat cu iubitul la hotel tot intr-o atmosfera destul de tacuta. Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian.

Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice. Parcă e altă persoană

Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

Publicat: 25 iun. 2019, 22:27 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă