Tanara, violata de colegul de munca, de doua ori! Ce a facut agresorul cateva ore mai tarziu intrece orice imaginatie

Publicat: 02 Apr. 2019, 09:35 Life

In mod socant, tanara isi cunostea agresorul de foarte multi ani. Ei fusesera colegi de scoala, iar mai apoi s-au intalnit la un job, unde au devenit colegi de munca.

Sophie a fost violata de colegul de munca, de doua ori!

Tanara de 23 de ani, violata de colegul de munca, de doua ori

Din pacate, insa, femeia violata de colegula de munca nu a actionat pe moment. A ramas in casa agresorului ei pana dimineata. In acest rastimp, Justin Finnerty s-a intors in camera in care dormea Sophie si a violat-o a doua oara. In mod socant, iubita tanarului se afla un etaj mai sus cand se petreceau clipele terifiante.

In dimineata urmatoare, tanara a plecat din casa barbatului din Marea Britanie, insa nu voia sa mearga la politie! Sophie si-a sunat sora, iar aceasta a venit de indata dupa ea, si a dus-o la spital, pentru un control. S-a dovedit ca intr-adevar ea fusese violata de mai multe ori, pentru ca avea urmele biologice ale agresorului.

Oricat de socant ar putea sa para, cel care a violat-o s-a intors la viata lui si se comporta absolut normal. Ba mai mult decat atat, in dimineata care a precedat violurile repetate, el si-a cerut iubita in casatorie. Nu a apucat sa se bucure prea mult de acest moment, fiindca a fost arestat. Politistii l-au retinut pe Justin Finnerty si s-a decis ca el va petrece 8 ani in spatele gratiilor.

(sursa: thesun.co.uk)

« Pagina anterioară

Publicat: 02 Apr. 2019, 09:35 Life
Pe aceeași temă