Rapperul Solo 45 a violat patru femei. Le-a amenintat ca le impusca daca se duc la politie

Publicat: 14 ian. 2019, 17:28 Autor: D. C. Vedete

Detalii socante ies la iveala despre un cantaret care a violat patru femei si a filmat abuzurile la care le-a supus, pe fiecare in parte.

Rapperul Solo 45 a violat patru femei si pe una a amenintat ca o impusca. Rapperul sustine ca simte placere in momentul in care chinuie femei. Andy anokye, pe numele sau real, are 31 de ani si a fost trimis la inchisoare. In timpul chinului, se purta ca un stapan cu femeile.

Rapperul Solo 45 i-a cerut unei victime sa il strige pe numele Skepta, un alt rapper mult mai celebru decat el. Artistul neaga 22 de capete de acuzare de viol si 5 capete de acuzare de lipsire de libertate. Barbatul sustine ca tot ce le-a facut victimelor sale a fost cu acordul lor.

In plus, a negat doua capete de acuzare pentru atac prin penetrare si doua de agresiune fizica. Judecatorii au auzit cum barbatul momea femei intr-un apartament din Londra. Acolo isi batea joc de ele si le filma, informeaza The Sun.

Rapperul Solo 45 a violat patru femei

Rapperul Solo 45 a violat patru femeiAbuzurile la care femeile au fost supuse au durat 2 ani. Una din victime a fost dezbracata la pielea goala pentru a nu putea fi identificata. Femeia crede ca rapperul Solo 45 a vrut sa o omoare dupa ce i-a zis ca in zona se afla oameni pregatiti sa o impuste daca nu se supune.

Pe langa viol, acesta a mai injunghiat o femeie in picior si a lovit-o in cap cu un cutit, de mai multe ori. Una din victime s-a ales cu clor in gura si a fost amenintata ca va fi ranita cu fierul incins, ca vitele.

Rapperul Solo 45 a violat patru femeiRapperul Solo 45 a devenit celebru in 2014 datorita piesei Feed Em To The Lions. Procurorii au gasit mai multe date in calculatorul lui personal.

Acolo au vazut ca barbatul a cautat mai multe informatii despre oamenii care se excita sexual in momentul in care vad teama si lacrimi la alte persoane, adica victimele lor. Procesul este in desfasurare.Rapperul Solo 45 a violat patru femei

Publicat: 14 ian. 2019, 17:28 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă