Tanara, violata de colegul de munca, de doua ori! Ce a facut agresorul cateva ore mai tarziu intrece orice imaginatie

Publicat: 02 Apr. 2019, 09:35 Life

In mod socant, tanara isi cunostea agresorul de foarte multi ani. Ei fusesera colegi de scoala, iar mai apoi s-au intalnit la un job, unde au devenit colegi de munca.

Desi s-a bucurat ca s-a revazut cu Justin Finnerty, de 22 de ani, tanara a trecut prin momente infioratoare. Femeia pe nume Sophie a fost violata de colegul de munca. Barbatul i-a tradat increderea in cel mai socant mod cu putinta.

Cei doi colegi de munca iesisera in oras, alaturi de alte persoane cu care lucrau la un supermarket. Reintalnirea a fost marcata in acest mod, iar barbatul a insistat ca Sophie sa ramana la el peste noapte, in casa in care locuia impreuna cu iubita lui. La un moment dat, insa, s-a trezit ca Justin incerca sa o ajute sa se dezbrace si sa se pregateasca pentru culcare.

La inceput a dat vina pe consumul mare de alcool din acea seara. Dar, cand tanarul s-a intors in camera in care o lasase pe tanara femeie sa doarma, ea a stiut ca exista o neregula. Barbatul de 22 de ani s-a pus peste ea si a incercat sa o sarute. A evitat contactul cu acesta, dar in cele din urma el a violat-o. Speriata si disperata pentru ca a trecut prin asa ceva, Sophie s-a gandit sa plece din acea casa in toiul noptii.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Apr. 2019, 09:35 Life
Pe aceeași temă