Vanilla sex. Ce este si cum se practica. Milioane de romani o fac asa, in fiecare seara

Publicat: 23 apr. 2019, 13:11 Autor: madalina m. News 3

Termenul este unul care v-ar putea induce in eroare, fiind unul destul de nou. Romanii practica si ei ceea ce se numeste "vanilla sex".

Vanilla sex a aparut destul de recent si semnifica ceva neasteptat. Daca va ganditi ca e vreo denumire pentru vreun fetish ciudat sau o preferinta extrema din dormitor pe care o au multi, ei bine, este fals. Acesta este de fapt sexul conventional. Noi scene intime dintre Brigitte si Pastrama

Denumirea de vanilla sex, fie de „sexul de vanilie” i-a indus in eroare pe multi. Este numit asa dupa ce a fost inspirat de planta placut aromata. Din extractul acesteia se prepara multe deserturi, cel mai cunoscut fiind inghetata de vanilie. Asa a fost prezentat si termenul de vanilla sex, ca un „desert” de baza din dormitor.

Ce este vanilla sex

Vanilla sex. Ce este si cum se practica

Milioane de romani practica relatiile intime in acest mod. Ar fi conexiunea sexuala de baza pentru orice cuplu, spun specialistii. De aici pot incepe si alte forme sau preferinte intime. O alta varianta pentru a explica termenul care a ajuns sa ii intrige si pe romani mai este ca reprezinta, in general, un cuplu caucazian. Sex in Game of Thrones

S-ar parea ca ideea de conventional e reprezentata astfel, fiind un cuplu cu piele alba si preferinte intime ceva mai putin excentrice. Totusi, expertii americani sunt de parere ca este foarte greu sa stabileasca un criteriu dupa care se ghideaza ideea de vanilla sex.

Cum se practica vanilla sex

Ei au fost de parere ca la asta se rezuma intimitatea, la preferintele fiecaruia din dormitor. Insa, potrivit specialistei Hallie Lieberman, acesta forma conventionala de sex s-ar putea traduce si printr-o miscare prezenta in anii 1970.

Termenul de „vanilie” era folosit pentru a descrie comunitatile considerate normale, si fara tendinte excentrice. Mai mult, in acea perioada, vanilia era vazuta drept una dintre cele mai banale arome de inghetata, potrivit vice.com. In acelasi deceniu, si Oxford English Dictionary a adaugat o noua definitie pentru cuvantul „vanilie”. Era descris drept „simplu, de baza si conventional”.

Publicat: 23 apr. 2019, 13:11 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă