Valiza cu un cadavru in interior, descoperita intr-un lac toxic! Ramasitele ar putea fi ale unei romance

Publicat: 02 May. 2019, 09:33 General

Un caz socant s-a petrecut, cu cateva zile in urma, in Cipru. O valiza ce ar contine un cadavru misterios a fost scoasa la suprafata, dintr-un lac toxic.

Valiza cu un cadavru a fost transportata de autoritati intr-un loc necontaminat, in care va fi analizata in amanunt. Criminalistii isi doresc sa afle daca in geanta gasita duminica, pe 28 aprilie 2019, exista ramasitele pamantesti ale unei romance.

Femeia pe nume Livia Florentina Bunea ar fi cea din valiza misterioasa. Cadavrul este intr-o stare avansata de putrefactie, potrivit anchetatorilor din Cipru. Daca varianta romancei se va dovedi a fi doar o pista falsa, se crede ca in valiza ar mai putea fi o alta femeie.

Valiza cu un cadavru in interior, intr-un lac toxic din Cipru!

Valiza cu un cadavru in interior, descoperita intr-un lac toxic

Mai exact, este vorba despre o filipineza pe nume Maricar Valdez Arquila. Ramasitele care deja se descompuneau au ajuns intr-un lac toxic, cunoscut si ca lacul „rosu”, din apropiere de Mitsero, in Cipru.

Valiza a fost scoasa din Lacul Kokkinopezoula, iar continutul i-a ingrozit pe oameni. Ramasitele umane ce au fost gasite ar fi putut sa fie aruncate acolo de catre un criminal in serie. Suspectul in acest caz este Nicos Metaxas, in varsta de 35 de ani. Acesta ar fi un fost ofiter in armata cipriota, care le-a dat politistilor o declaratie de zece pagini. In marturia sa a oferit detalii infioratoare despre cele sapte victime ale sale.

Autoritatile au localizat doua valize suspecte, in lacul toxic din Cipru. Criminalul Nicos Metaxas a admis ca a ucis atat de multe persoane, inclusiv o romanca, si pe fiica acesteia. Livia Florentina Bunea, despre care se crede ca i-ar fi fost victima, e originara din Buzau.

Unul dintre anchetatori a povestit ce a gasit in valiza, cand a fost deschisa: „Valiza continea cadavrul unei femei si un boltar”. Chiar si o a treia valiza a fost reperata de catre autoritati. In una dintre ele s-ar afla si cadavrul unei tinere de 28 de ani, pe nume Arian Palanos Lozano.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 02 May. 2019, 09:33 General
Pe aceeași temă