S-a gasit trupul barbatului ucis cu 40 de ani in urma. Iar asta datorita unui smochin, care crescuse in stomacul sau

Publicat: 25 sept. 2018, 10:34 Autor: Simona Life

Descoperirea a fost facuta datorita unui cercetator, care a vazut copacul crescand intr-un mediu neobisnuit, iar atunci s-a decis sa sape in jurul copacilor.

Este vorba de trupul neinsufletit al unui barbat din Cipru, care a fost ucis in timpul uui conflict in anii ’70, gasit datorita unui….smochin. Oricat de bizar ar parea, povestea este cat se poate de reala.

Barbatul se numea Ahmet Hergune si a fost ucis in timpul conflictului dintre cipriotii greci si cirpiotii turci, in anul 1974. Dupa cum v-ati dat seama, ramasitele lui nu au fost gasite. Pana acum.

„Trăiam atunci într-un sat cu 4.000 de locuitori, jumătate turci, jumătate greci. În 1974, au început problemele. Fratele meu, Ahmed, s-a alăturat Organizației de Rezistență a Turcilor.

În data de 10 iunie, grecii l-au capturat. Decenii întregi l-am căutat în zadar”, a declarat sora barbatului, Munur Herguner, in varsta de 87 de ani.

S-a gasit trupul barbatului ucis cu 40 de ani in urma. Iar asta datorita unui smochin, care crescuse in stomacul sau

S-a gasit trupul barbatului ucis cu 40 de ani in urma

Cercetatorul a a sapat in jurul smochinului, gasit in 2011, mai aoles ca i s-a aprut curios locul unde a crescut acel smochin, si anume o pestera din munti, nefiind locul propice de dezvoltare pentru acest copac.

Cand a gasit trupul neinsufletit, s-a panicat si a sunat iemdiat la 112. Insa asta nu e tot, dupa ce autoritatile au facut o ancheta amanuntita, au descoperit ca in acel loc erau 3 cadavre.

Se pare ca Ahmed a mancat smochine inainte sa decedeze, conform unor teste ADN.

Moartea celor 3 barbati a fost crunta. Acestia au fost dusi in pestera, iar in urma lor s-a aruncat dinamita. Automat, explozia i-a omorat pe loc, neavand nicio sansa de salvare.

In plus, aceasta a cauzta o gaura in tavan, pe unde a reusit sa patrunda lumina, iar astfel smochinul a avut confitii optime pentru a creste.

In urma conflictului din 1974, peste 200.000 de oameni au fost ucisi sau dati disparuti.

Publicat: 25 sept. 2018, 10:34 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă