O persoană rănită în atacul comis în centrul Londrei a murit

Publicat: 29 nov. 2019, 20:39 Autor: Simona News

O persoană care fuseseră rănită prin înjunghiere în atacul produs în centrul Londrei a murit vineri seară, anunţă surse medicale citate de cotidianul The Guardian.

Scene de groază în Londra, pe celebrul London Bridge, după ce un bărbat a atacat mai multe persoane cu cuţitul, relatează AFP şi The Associated Press.

Suspectul ucis purta o falsă vestă explozivă, după cum a anunţat comisarul adjunct Neil Basu de la Poliţia Metropolitană.

Poliţia Metropolitană din Londra a spus că circumstanţele incidentului din capitală erau neclare și tratează incidentul „ca şi cum ar avea legătură cu terorismul“.

Poliţia londoneză a confirmat, vineri seară, că autorul atacului din Londra a fost împuşcat mortal de agenţii serviciilor de securitate.

„Pot confirma că în jurul orei 14.00 (16.00, ora României), poliţia a fost solicitată la un incident în care au fost înjunghiate mai multe persoane”, a declarat comisarul Neil Basu.

„Un suspect a fost împuşcat de agenţii de intervenţie şi a murit pe loc”, a precizat Neil Basu.

Departamentul Antiterorism al Scotland Yard a preluat investigaţia în cazul atacului produs vineri în centrul Londrei, informează cotidianul The Guardian. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului.

Publicat: 29 nov. 2019, 20:39 Autor: Simona News
Pe aceeași temă