Familie de români cu trei copii, nenorocită pe o şosea din Germania. Tatăl a ieşit din maşină şi a murit călcat de un camion

Publicat: 14 nov. 2019, 15:35 Autor: Hermina Hagianu News 2

Un teribil accident s-a petrecut pe o şosea din Germania. Soţia şi copiii au reuşit să scape din autoturismul avariat, însă, tatăl micuţilor a murit lovit de un camion şi călcat apoi de două autoturisme. Petru Claudiu avea 32 de ani şi a pierit încercând să îşi salveze familia.

Românul care locuia la Berlin cu soţia şi cei trei copii, două fetiţe de 7 şi 3 ani şi un băieţel de 9 luni, călătorea spre casă duminică seara, pe B5. Acesta era în spate, alături de copiii mai mici, la volan era soţia lui, Lara Diana, iar fetiţa de 7 ani pe locul din dreapta, pe un scaun special pentru copii.

Din cauza ceţei şi a şoselei alunecoase, soţia lui Petru Claudiu a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina de parapetele din lateral, revenind apoi pe banda de urgenţă. Nimeni din interior nu a suferit răni grave, dar toţi erau speriaţi. Fetiţa de 7 ani a coborât prima din maşină, iar tatăl în spatele ei. A dus-o dincolo de parapete şi s-a întors la autoturism.

Se pare că, înainte ca bărbatul să apuce să deschidă portiera în dreptul soţiei sale, care leşinase, a fost luat pe sus de un camion al cărui şofer nu a încetinit. A fost aruncat pe autostradă, iar soţia românului a declarat pentru Bild că a văzut cum alte două maşini au trecut peste corpul lui.

Mai mult decât atât, martorii au povestit faptul că priveliştea de pe şosea era una imposibil de privit, deoarece trupul lui Petru Claudiu a fost pur şi simplu sfârtecat.

În afara fetiţei de 3 ani, care a fost rănită la cap şi primeşte consiliere psihologică, ceilalţi doi copii au scăpat fără răni. Soţia lui este şi ea sub supraveghere, fiind în stare de şoc după ce a privit neputincioasă cum e ucis tatăl copiilor ei.

 

Publicat: 14 nov. 2019, 15:35 Autor: Hermina Hagianu News 2
Pe aceeași temă