Atac terorist la Londra! Presupusul autor a fost împuşcat mortal VIDEO

Publicat: 29 nov. 2019, 19:32 Autor: Simona VIDEO

Scene de groază în Londra, pe celebrul London Bridge, după ce un bărbat a atacat mai multe persoane cu cuţitul, relatează AFP şi The Associated Press.

Suspectul ucis purta o falsă vestă explozivă, după cum a anunţat comisarul adjunct Neil Basu de la Poliţia Metropolitană. Acesta nu a dat detalii despre numărul răniţilor şi nici despre starea lor.

Poliţia Metropolitană din Londra a spus că circumstanţele incidentului din capitală erau neclare și tratează incidentul „ca şi cum ar avea legătură cu terorismul“.

Poliţia londoneză a confirmat, vineri seară, că autorul atacului din Londra a fost împuşcat mortal de agenţii serviciilor de securitate.

„Pot confirma că în jurul orei 14.00 (16.00, ora României), poliţia a fost solicitată la un incident în care au fost înjunghiate mai multe persoane”, a declarat comisarul Neil Basu.

„Un suspect a fost împuşcat de agenţii de intervenţie şi a murit pe loc”, a precizat Neil Basu.

Departamentul Antiterorism al Scotland Yard a preluat investigaţia în cazul atacului produs vineri în centrul Londrei, informează cotidianul The Guardian. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului.

În investigaţie sunt implicaţi agenţi ai Departamentului Antiterorism al Poliţiei metropolitane londoneze (Scotland Yard).

„În acest moment, circumstanţele referitioare la acest incident sunt neclare. Totuşi, ca măsură de precauţie, în prezent răspundem la acest incident considerându-l asociat terorismului”, a transmis Scotland Yard.

Publicat: 29 nov. 2019, 19:32 Autor: Simona VIDEO
Pe aceeași temă