Bărbat beat, găsit de polițiști lângă cadavrul în putrefacție al tatălui său

Publicat: 25 Oct. 2019, 15:34 Ciao.ro
Bărbat beat, găsit de polițiști lângă cadavrul în putrefacție al tatălui său

Este vorba despre un un bărbat de 58 de ani din Târgu-Jiu, județul Gorj.

Bărbat beat, găsit de polițiști lângă cadavrul în putrefacție al tatălui său. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Gorj, un bărbat de 58 de ani, din Târgu-Jiu, a fost găsit, joi seara, în stare avansată de ebrietate, lângă cadavrul tatălui său. Polițiștii au fost sesizați de un bărbat care a spus că vecinul său nu răpunde la ușă.

Bărbat beat, găsit de polițiști

Doi tineri, înjunghiați de un bărbat beat

„La faţa locului s-au deplasat polițiști şi un echipaj din cadrul ISU Gorj, care au dislocat ușa de acces în apartament, iar în interior au găsit cadavrul unui bărbat, de 82 de ani, din localitate.

În aceeași cameră se afla fiul său, de 58 de ani, care era în stare avansată de ebrietate, neputând furniza informații polițiștilor, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții Poliției Gorj.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cadavrul bătrânului de 82 de ani era în stare avansată de putrefacție. Acesta a fost trasportat la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Publicat: 25 Oct. 2019, 15:34 Ciao.ro
Pe aceeași temă