UPDATE: Mario Iorgulescu, în stare gravă la Terapie Intensivă. Este intubat și ventilat mecanic

Publicat: 08 sept. 2019, 11:37 Autor: Simona News 3

Fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu a fost implicat într-un accident rutier la ieșirea din Capitală.

Mario Iorgulescu, în stare gravă. „A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată.

Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu, în stare gravă

UPDATE Mario Iorgulescu, în stare gravă

Conform protocolului, tânărului de 24 de ani i s-au recoltat probe biologice în prezența Poliției, acestea fiind trimise la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias.

Surse din Poliție au declarat pentru MEDIAFAX că șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav.

Autoturismul condus de acesta era unul marca Aston Martin. Șoferul lovit de mașina condusă de Mario Iorgulescu a murit în urma accidentului.

Publicat: 08 sept. 2019, 11:37 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×