Dinca, scos din minti din cauza unei declaratii. Ce a spus despre parfumul Luizei Melencu

Publicat: 07 Sep. 2019, 17:29 Ciao.ro

Gheorghe Dinca a reactionat bizar in timpul audierilor de ieri.

Dinca, scos din minti. Se pare ca o declaratie a reusit sa-l scoata din minti pe Gheorghe Dinca in timpul audierilor, unde a participar si avocatul familei Melencu, Tonel Pop.

Conform spuselor acestuia, procurorul de caz care l-a intervievat pe Gheorghe Dinca a vrut sa insinueze ca parfumul pe care l-ar fi folosit Luiza Melencu l-a influentat pe Dinca.

Dinca, scos din minti

 

„Procurorul de caz l-a întrebat de circa 10-15 ori pe Dincă la audiere dacă parfumul Luizei a avut vreun efect asupra lui. Iar Dincă a spus că nu mirosea. Iar procurorul insista ‘dar, totuși, nu mirosea?’.

Într-un final eu mi-am dat seama că vor să inducă faptul că parfumul ar fi fost un stimul și că, de fapt, nu ar fi fost el vinovat, ci acest stimul al parfumului, că poate era cu hormoni sau mai știu eu ce”, a spus Tonel Pop, la Exces de putere, potrivit Antena3.

S-a gasit posibilul complice la crima al lui Gheorghe Dinca

Pare ca incetul cu inceput incepe sa se faca lumina in cazul de a Caracal. Astfel ca unul dintre posibilii complici, care a fost mentionat in declaratia de vineri a procurorului-sef DIICOT, a dormit timp de multa vreme in casa lui Gheorghe Dinca.

Mainile sale sunt cu urme clare de arsuri iar asta a atras atentia reporterilor si nu numai inca din primele zile ale investigatiei in curs.

„Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul.

El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00″, a declarat barbatul, la Acces Direct, potrivit Antena3.

Publicat: 07 Sep. 2019, 17:29 Ciao.ro
Pe aceeași temă