Iubitul Oanei Radu a murit, dupa ce s-a chinuit trei saptamani in spital

Publicat: 07 sept. 2019, 14:48 Autor: Simona Vedete

Veste trista pentru toti cei apropiati Oanei Radu, care trece acum printr-un adevarat cosmar.

Iubitul Oanei Radu a murit. In decursul zilei de azi, Alin, iubitul Oanei Radu, a decedat, lasand multa durere in urma, in special adoratei sale iubite.

In urma cu trei saptamani, Alin a fost incendiat in scara unui bloc din Craiova iar imediat dupa a intrat in coma indusa din cauza arsurilor, care i-au acoperit 75% din corp.

Iubitul Oanei Radu a murit

Iubitul Oanei Radu a murit

Anuntul a fost facut chiar de Oana Radu, pe contul ei de socializare. Aceasta a postat o poza cu Alin, alaturi de o descriere care va indurera pe toata lumea.

„Iubitul meu a pierdut astazi lupta cu viata! Va multumim tuturor pentru toate mesajele si incurajarile! Dumnezeu sa te odihneasca! Te iubesc!” este mesajul plin de durere transmis de Oana Radu.

In urma atacului suferit in urma cu trei saptamani, Alin Mihai Suflea si mama sa, au suferit arsuri grave. Au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, iar mama lui Alin a ramas internată la Craiova, avand arsuri care nu ii puneau viata in pericol.

Cel care a aruncat cu mai multe sticle cu benzina intr-un imobil din cartierul craiovean Rovine, ranindu-l extrem de grav pe iubitul cantaretei Oana Radu, a fost arestat.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean?

Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt” a spus in urma cu scurt timp Oana Radu, potrivit Spynews.

Publicat: 07 sept. 2019, 14:48 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×