Catalin Botezatu, la terapie intensiva! A suferit o interventie chirurgicala de urgenta

Publicat: 07 sept. 2019, 10:52 Autor: Simona News 3
Catalin Botezatu, la terapie intensiva! A suferit o interventie chirurgicala de urgenta

Indragitul creator de moda a ajuns de urgenta pe mana medicilor din Turcia.

Catalin Botezatu, la terapie intensiva! Din pacate, problemele de sanatate ale designerului s-au agravat iar medicii au decis sa-l opereze de urgenta dupa ce a fost diagnosticat cu o boala grava.

Astfel ca Botezatu a fost depistat cu o tumora dupa ce a fost supus unor analize amanuntite intr-o renumita clinica din Istanbul. Imediat dupa, medicii i-au au pus un diagnostic socant si au decis ca trebuie sa fie supus unei interventii chirurgicale de urgenta.

Catalin Botezatu, la terapie intensiva!

Catalin Botezatu, la terapie intensiva!

In decursul zilei de ieri, la ora 09,30, medicii de la o renumita clinica din Istanbul l-au dus pe Catalin Botezatu in sala de operatii.

Dupa ce a fost depistat cu o tumora extrem de rara, doctorii au decis sa-i taie jumătate de colon, insa pe langa procedura de extirpare a tumorii, Botezatu a fost supus si unei proceduri de chimioterapie hipertermica. Interventia chirugicala a durat aproximativ sase ore.

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore.

Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a spus o persoana din anturajul designerului, in exclusivitate, pentru Cancan.

Publicat: 07 sept. 2019, 10:52 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă