Tonel Pop spune că Alexandra a dat mai multe date la 112: Nu a vorbit cu 2 polițiști, ci cu 3 polițiști

Publicat: 06 Sep. 2019, 16:04 News 3
Tonel Pop spune că Alexandra a dat mai multe date la 112: Nu a vorbit cu 2 polițiști, ci cu 3 polițiști

Avocatul Tonel Pop spune că datele pe care le-a dat Alexandra atunci când a sunat la 112 puteau fi folosite.

Tonel Pop. Minora putea fi identificată imediat, subliniind că în spațiul public au fost difuzate informații potrivit cărora fata a vorbit cu doi polițiști. De fapt, au fost trei polițiști.

„Este mult mai grav – detaliile și speranța și probabilitatea să fie găsită, din datele pe care le-a dat această fetiță (Alexandra, n.r) erau mult mai mari decât ce s-a auzit și ce înteles în presă.

Tonel Pop

Nu pot să spun ce, dar spun că fetița – fie între noi, fie înger – ca și Luiza, a dat date prin care putea fi găsită aproape instantaneu”, a declarat avocatul familiei Luizei.

Potrivit avocatului Tonel Pop, toate detaliile privind discuția Alexandrei cu operatorii 112 și cu polițiștii nu sunt cunoscute în spațiul public.

„Aceste lucruri apar în declarațiile polițiștilor audiați și de către Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, cred. Și alte lucruri lipsesc din ce s-a spus public, care de fapt intoxicau informațile privind raportul MAI, cel puțin cum a fost dat presei – nu coincid cu situația redată de polițiști”, a mai spus Tonel Pop.

„Nu au vorbit doi polițiști cu Alexandra, au vorbit trei polițiști cu Alexandra”, completează avocatul.

Publicat: 06 Sep. 2019, 16:04 News 3
Pe aceeași temă