Mario Iorgulescu, rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces

Publicat: 08 Sep. 2019, 10:44 Vedete

Mario Iorgulescu a fost transportat duminică dimineață la Spitalul Elias din Capitală.

Mario Iorgulescu, rănit grav într-un accident rutier. Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu a fost rănit grav într-un accident rutier soldat cu un deces, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliție.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

Mario Iorgulescu, rănit grav într-un accident rutier

Mario Iorgulescu, rănit grav într-un accident rutier

După impact, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate și probe biologice.

Surse din Poliție au declarat pentru MEDIAFAX că șoferul care a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, provocând practic impactul, este Mario Iorgulescu, fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, tânărul fiind transportat la Spitalul Elias din București după ce a fost rănit grav.

Celălalt șofer și-a pierdut viața în urma accidentului.

Publicat: 08 Sep. 2019, 10:44 Vedete
Pe aceeași temă