VIDEO! Moment ireal la iUmor! Un transexual a dansat din sani pe scena si toata lumea a ramas socata!

Publicat: 11 Mar. 2019, 10:25 Vedete

Tipul sau tipa asta a reusit sa faca un numar "din sani" care l-a incantat pe Bendeac dar l-a facut pe Chello sa vrea sa-i vorbeasca foarte urat concurentului.

Un transexual a dansat din sani la iUmor si toata lumea a ramas socata! In ultima editie de la iUmor pe scena a aparut si Wendy Superstar, o „femeie” care trebuia sa-i incante pe jurati si telespectatori cu sanii ei care danseaza.

Delia, Bendeac si Chello au aflat dupa numar ca Wendey era de fapt barbat si are si 4 copii. Wendy este din Spania si a venit in Romania pentru a le arata romanilor un show cu adevarat inedit. Ceea ce parea sa inceapa ca un musical s-a transformat imediat intr-un „freak show” in care tot ce s-a intamplat pe scena era ireal. Chello a sumarizat foarte bine intregul moment: „Nu avem nevoie de sani care se invart”. Bendeac insa a fost incantat de reprezentatie si s-a declarat un fan al sanilor.

„Aici cu adeavrat este un numar de senzatie, de mare musical. Faceti un tip special de antrenament pentru asta? Adica bagati mult piept? Imi place cu ce lucrati si lucrati foarte bine” au fost cuvintele lui Bendeac de la final de numar.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Mar. 2019, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă