Un profesor i-a cerut elevei sale sa faca sex cu el: „Eram hiperexcitat”. Umilinta mare adusa adolescentei

Publicat: 06 May. 2019, 16:44 Life
Un profesor i-a cerut elevei sale sa faca sex cu el: Eram hiperexcitat. Umilinta mare adusa adolescentei

Un profesor in varsta de 60 de ani din Pascani a umilit o fosta eleva in sala de judecata.

Un profesor i-a cerut elevei sale sa faca sex cu el. Petrica Anghelus, profesor de sport al al Colegiului „Mihail Sadoveanu” din Pascani, a fost judecat pentru hartuire de catre Judecatoria Pascani,

Acesta a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare si a fost obligat sa achite daune morale de 20.000 de lei. In plus, atunci cand se afla fata in fata cu eleva, acesta a spus ca a hartuit-o pentru ca era „intr-o stare de hiperxcitabilitate”.

Un profesor i-a cerut elevei sale sa faca sex cu el

Un profesor in varsta de 60 de ani din Pascani a umilit o fosta eleva in sala de judecata.

Acesta chiar a umilit-o afirmand in fata intregii sali de judecata ca eleva este prostituata si are si martori pentru a demonstra asta.

Hartuirea a avut loc in 2017, cand eleva era in clasa a XI-a. Se pare ca acesta a obtinut numarul ei de telefon de la un coleg si a contactat-o pentru a o convinge sa se intalneasca cu el.

Profesorul a contactat eleva de 3 ori, insa acesta l-a refuzat de fiecare data. Eleva a mers la Politie şi a formulat plangere pentru hartuire, depunand si inregistrarile audio ale convorbirilor.

„În cursul judecăţii, inculpatul a dovedit aceeaşi atitudine de totală neînţelegere a gravităţii faptei sale, din contră, acesta invocând stări de hiperexcitabilitate şi acuzând-o în continuare pe eleva O.A. şi sugerând că a transformat internatul într-un adevărat bordel” au spus judecatorii, potrivit Adevarul.

„Chiar dacă persoana vătămată ar fi fost o fată de moravuri uşoare şi s-ar fi dovedit că aceasta ar fi transformat căminul într-un bordel aşa cum a afirmat inculpatul, instanţa consideră că inculpatul, în calitatea sa de om educat în primul rând şi înzestrat cu valori morale şi inteligenţă, iar apoi în calitate de profesor cu experienţă, nu avea în nicio situaţie dreptul şi justificarea de a aborda eleva şcolii sale şi de a o trata ca pe ultima prostituată” au mai spus judecatorii.

Publicat: 06 May. 2019, 16:44 Life
Pe aceeași temă