Un barbat transsexual a nascut, dupa ce i s-a spus ca nu va putea avea niciodata copii

Publicat: 06 mart. 2019, 16:15 Autor: Simona News 3

Un barbat transsexual a reusit sa dea nastere unui baietel, insa nu mai vrea sa treaca prin aceasta experienta.

Wyley Simpson, in varsta de 28 de ani, traieste in Texas alaturi de logodnicul lui, Stephen Gaeth, si a inceput transformarea dn barbat in femeia la varsta de 21 de ani.

In ciuda faptului ca a luat testosteron si a fost informat de doctori ca nu va putea avea copii fiindca nu mai are menstruatie, totusi a reusit sa poarte o sarcina, lucru pe care l-a aflat in februarie 2018.

Un barbat transsexual a nascut

Un barbat transsexual a nascut

Chiar daca la inceput cuplul nu s-a simtit pregatit pentru a avea grija de un copil, Wyley a dus sarcina pana la capat, in ciuda faptului ca a fost abuzat si judecat de straini zi de zi.

In septembrie 2018, Wyley a nascut un baietel sanatos, Rowan, printr-o operatie de cezariana, si spune ca a meritat sa suporte toate injuraturile pentru minunea pe care o are acum in viata lui, insa nu mai vrea sa treaca niciodata prin asa ceva.

Un barbat transsexual a nascut

Cuplul si-a sarbatorit fiul in varsta de sase luni, si au povestit despre toata perioada sarcinii si ce inseamna pentru ei sa fie parinti. Wyley inca are un vagin si organe reproducatoare feminine, insa a vrut sa nasca prin cezariana.

„Nu in fiecare zi vezi un barbat ce poarta un copil in pantec, asa ca am primit zeci de comentarii negative. Mi s-a spus ca n-o sa pot sa fiu niciodata un barbat, si ca barbatii nu pot avea copii, iar toata lumea m-a numit un ciudat” a spus acesta, potrivit DailyMail.

Wyley a trecut deja prin operatia de extirpare a sanilor, asa ca nu poate alapta copilul, iar in scurt timp vrea sa intre din nou in sala de operatii pentru a finaliza tranzitia.

Publicat: 06 mart. 2019, 16:15 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă