Turistii au format un lant uman pe plaja si au intrat asa in apa, cu zecile! Ce s-a intamplat dupa cateva minute

Publicat: 06 aug. 2018, 12:50 Autor: madalina m. Life

Zeci de turisti au format un lant uman, desi se aflau pe plaja si se relaxau.

Oamenii au intrat in acest mod in apa, imediat ce au format un lant uman, iar intregul episod a fost filmat. Filmuletul care a rezultat a devenit viral, odata ce fost publicat pe retelele sociale de catre turistii care au surprins totul.

Din cate se pare, acestia s-au prins de maini si s-au bagat printre valuri astfel la rugamintea autoritatilor, care au intervenit de urgenta. Salvatorii au primit mai multe apeluri disperate, despre sase persoane care disparusera de langa cei dragi.

Turistii au format un lant uman pe plaja

Momentele critice s-au petrecut, recent, pe plaja din apropiere de Lacul Michigan, din Statele Unite ale Americii. Zeci de oameni au fost adunati de catre autoritati si rugati sa asiste in cadrul unei misiuni de salvare.

Dupa cateva minute de cautari prin valuri, turistii care formasera un singur lant uman au fost impartiti in alte cateva formatiuni identice, pentru a face cautarile sa fie mai eficiente. In apa intrasera sase persoane care nu au mai reusit sa iasa la mal.

Locurile alese de catre salvatori au fost in preajma de Grand Haven State Park si City Beach. Acolo oamenii si-au facut curaj si au inaintat in speranta ca ii vor putea ajuta pe cei disparuti. Totul mai ales ca apele involburate ale lacului faceau ca misiunea sa fie una deosebit de dificila.

Pe cat au inaintat, cei care formasera un lant uman gigantic au putut sa ii ajute pe inotatori, pentru ca l-a scurt timp a fost gasit un barbat de 65 de ani. Batranul a fost transportat de urgenta la spital, fiind in stare critica.

Valurile depaseau, in acele clipe, inaltimea de un metru si jumatate. Tocmai din acest motiv autoritatile le-au solicitat tutuor celor prezenti pe plaja sa se implice si sa formeze un lant uman. De frica faptului ca s-ar putea pierde si mai multe vieti omenesti, turistii au acceptat provocarea.

Ulterior a fost confirmat faptul ca mai multe victime au fost scoase din apele primejdioase si duse la spital. Luke Nordlund, unul dintre martori, a povestit ce s-a intamplat, odata ce au format un lant uman: „Eram aproximativ 30 sau 40 de persoane in aceeasi formatiune, dar ne-am despartit in grupuri mai mici, odata ce inaintam, iar apa era tot mai adanca”.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 06 aug. 2018, 12:50 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×