Calatorii au fost socati cand au dat peste o creatura uriasa in munti! Pare un animal fioros, dar de fapt e… VIDEO

Publicat: 25 iun. 2018, 18:07 Autor: madalina m. Life

Cativa calatori au avut socul vietii lor, dupa ce au dat peste o creatura uriasa.

Oamenii se aflau intr-o excursie in munti, atunci cand au avut intalnirea considerata cat se poate de speciala, de catre specialisti. Creatura uriasa i-a luat insa total pe nepregatite pe acei turisti.

Mai mult, ei s-au grabit sa filmeze totul si sa realizeze cat mai multe fotografii, pentru ca in caz contrar nimeni nu i-ar fi crezut. Imaginile au ajuns la scurt timp sa fie postate pe retelele sociale, spre surpriza internautilor.

Calatorii au fost socati cand au dat peste o creatura uriasa in munti

Creatura uriasa a fost surprinsa de cativa oameni aflati in drumetie, in Muntii Altai. Zona muntoasa e localizata in Rusia si e foarte populara printre turistii care isi doresc sa faca si fotografii. Desi cei care au surprins animalul nu se asteptau sa trebuiasca sa isi foloseasca si echipamentul foto, ei s-au grabit sa imortalizeze totul.

Momentul rar s-a petrecut cu cateva zile in urma, atunci cand acestia au dat peste un urs cu totul special. Animalul face parte din specia „Sailugem”, despre care s-a spus ca disparut de pe fata pamantului inca de la mijlocul secolului trecut.

Turistii au avut nevoie de cateva clipe sa isi revina din soc, mai ales ca si ei cunosteau povestile despre creatura uriasa, considerata deja personaj mitologic. O asemenea teorie a reusit sa le dea savantilor teoriile peste cap!

Ursul ce face parte din specia „Sailugem” a fost reperat de catre turisti intr-o zona de frontiera. Acolo se intalnesc granitele tarilor precum Rusia, China si Kazakhstan. Imaginile realizate recent au scos insa la iveala adevarul in legatura cu specia despre care se credea ca a disparut.

Dovada i-a pus pe jar pe oamenii de stiinta, iar ursul cu o blana de culoare blonda e considerat in continuare o raritate. Specimenul care si-a facut aparitia atat de aproape de oameni a fost un adult in toata regula.

Mai mult, in urma cu cativa ani, intr-o zona din apropiere a fost remarcat un alt pui de urs despre care s-a spus ca e singurul urmas al speciei, insa blana acestuia avea nuante de maro inchis. Creatura uriasa gasita acum din intamplare seamana foarte mult si cu desenele realizate in urma cu cateva sute de ani, in Rusia.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 25 iun. 2018, 18:07 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă