Bestia ciudata pe care nimeni nu si-o poate explica. Iata unde a aparut: ‘Era pe jumatate om, pe jumatate animal!’ VIDEO

Publicat: 17 Apr. 2018, 14:50 Viral

Bestia din imagini a reusit sa ii sperie teribil pe oameni.

Bestia ciudata nu a putut fi explicata de catre nimeni si a reusit sa ii puna si pe oamenii de stiinta in impas, atunci cand acestia au privit o inregistrare. Din catre se pare, monstrul a fost descris de catre locuitorii unui oras ca fiind „pe jumatate om”.

Mai mult, odata ce acele imagini au fost realizate si au ajuns pe retelele sociale, au devenit virale la scurt timp. Multi internauti au fost insa de parere ca exista si posibilitatea ca fotografiile sa fie trucate, dar si ca o asemenea creatura sa nu existe in realitate.

Bestia ciudata pe care nimeni nu si-o poate explica
Bestia din imagini a reusit sa starneasca controverse pe retelele sociale. Odata ce a fost postat si un filmulet cu animalul urias, martorii au dat si cateva detalii. Din cate se pare, animalul ciudat si-a facut aparitia intr-o noapte, din senin.

De asemenea, bestia a i-a speriat cumplit pe locuitorii orasului Santa Fe, din Argentina. Creatura misterioasa si foarte infricosatoare a fost acuzata ca ar fi sfasiat doi caini, un ciobanesc german si un pitbull, dupa care a cautat o noua prada.

In plus, bestia a aparut de nicaieri in cartierul Totoras, din Santa Fe si ar fi terorizat pe toata lumea. Animalul ciudat masura si dimensiuni considerabile, avand cele patru picioare cu ajutorul carora se deplasa lungi si subtiri.

Bestia ciudata din Argentina a reusit sa bage spaima si panica in locuitori, iar oamenii sunt convinsi ca au fost vizitati de catre un „demon”. Totodata, multi internauti au apelat la mitologie pentru a explica animalul de mari dimensiuni.

Despre acesta s-a spus initial ca ar fi un cangur, un cal sau o camila din pricina faptului ca prezenta un soi de cocoasa specifica. Bestia avea si mai bine de doi metri, potrivit martorilor si „Era pe jumatate om, pe jumatate animal!”.

Un barbat a povestit odata ce-a vazut acele imagini ca a mai vazut o creatura ciudata precum cea din filmulet, in anul 2005, dar si ca in acele momente traversa un pod. Fara sa isi dea seama ca e vazuta, creatura si-a continuat drumul.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 17 Apr. 2018, 14:50 Viral
Pe aceeași temă