O turista s-a speriat de moarte cand a fost impinsa violent de un soldat din Garda Reginei Elisabeta. Ce i-a facut femeia de l-a enervat VIDEO

Publicat: 29 iul. 2018, 10:58 Autor: madalina m. Vedete

Un soldat din Garda Reginei Elisabeta a Marii Britanii a reactionat violent impotriva unei turiste.

Femeia se afla impreuna cu un grup de oameni in vizita la Castelul Windsor si se pare ca ar fi facut un gest nepermis. Cand a fost observata de catre acel soldat din Garda Reginei, barbatul imbracat in uniforma a impins-o cu putere.

Momentul a fost filmat de catre un alt turist, aflat si el in vizita, in acele clipe, iar odata postate in mediul online, imaginile au devenit virale la scurt timp, fiind distribuite de mii de ori pe retelele sociale.

O turista a fost impinsa violent de un soldat din Garda Reginei Elisabeta

Desi pentru internauti momentul a fost unul cat se poate de amuzant, pentru turista cu pricina lucrurile au stat putin diferit. Femeia se incumetase sa faca un gest care n-a fost pe placul unui soldat din Garda Reginei.

La scurt timp de la intreaga aventura, turista a regretat amarnic. Totul s-a desfasurat destul de rapid, pentru ca barbatul in uniforma specifica, de culoare rosie, nu a ezitat sa procedeze in modul in care a fost instruit.

Tanara se afla cu un grup mare de oameni langa Castelul Windsor, resedinta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, si la randul sau filma absolut totul si facea fotografii, bucurandu-se cel mai probabil de vacanta in Anglia.

Totusi, femeia nu a respectat o regula foarte clara pe care, adesea, turistii nu o iau foarte in serios. Ea s-a aventurat peste cordonul de siguranta si i-a iesit in cale unui soldat din Garda Reginei. Acesta a impins-o pe femeie cu putere cand a vazut ca ii sta in cale si i-a urlat un avertisment.

Speriata pentru ca nu stia exact ce i se intampla, turista aproape a picat de pe picioare. A reusit sa isi revina relativ rapid, pentru ca a putut sa isi tina echilibrul si sa nu cada peste alti oameni. Tanara nu a fost ranita in urma reactiei violente.

Cel care a filmat incidentul neasteptat a fost un alt turist, aflat in spatele cordonului de siguranta. Multi dintre turistii prezenti au ramas muti de uimire cand s-a intamplat totul. Mai mult, soldatii care fac parte din Garda Reginei Elisabeta au voie sa faca asemenea gesturi, in timpul serviciului de paza, daca se simt amenintat in vreun fel.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 29 iul. 2018, 10:58 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă