Meghan Markle incalca grav protocolul, din nou. Ce a facut la un eveniment

Publicat: 13 Jul. 2018, 13:42 Vedete

Meghan Markle a incalcat protocolul regal grav. Ducesa a comentat un subiect politic sensibil.

Meghan Markle incalca grav protocolul, din nou. In timpul primului turneu regal alaturi de sotul ei, Printul Harry, ducesa de Sussex a facut o mare greseala care incalca protocolul, potrivit cutumelor monarhiei. Gestul acesteia a starnit multe controverse.

Ducesa de Sussex, prezenta la un garden Party in timpul unei vizite in Dublin, a vorbit cu mai multe activiste pentru drepturile femeilor. Printre acestea se afla si Catherine Noone, care a facut o campanie in timpul referendumului impotriva legii care interzicea avortul in Irlanda.

Greseala Decesei de Sussex care a incalcat protocolul semnificativ consta in expunerea parerii ei personale legata de un subiect politic sensibil. Regula spune ca membrii familiei regale nu au voie sa faca declaratii politice in public. Meghan Markle a fost data de gol printr-un mesaj a lui Noon care a creat mare valva.

„Ducesa si cu mine am discutat despre referendumul recent si mi-a spus ca a fost multumita de rezultat”. Conform huffingonpost, femeia a sters mesajul, dar a fost tarziu. Acesta a fost deja preluat de alti internauti.

Catherine Noone a tinut sa explice, ulterior, ca ducesa de Sussex nu a avut nicio remarca politica privind referendumul. „A parut multumita, s-a aratat interesata, dar a tratat cu rezerve situatia, nu a fost deloc politica.”

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Jul. 2018, 13:42 Vedete
Pe aceeași temă