Pe litoral se fura! „Am legat sezlongurile cu lanturi pentru ca le fura”

Publicat: 27 iul. 2018, 11:06 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Patronii de hoteluri de pe litoral se plang de furt.

Pe litoral se fura! Patronii hotelurilor de pe litoral si-au luat masuri de precautie. De ani intregi unii patroni care voiau sa investeasca pe litoral au fost avertizati de conditii, cheltuieli, dar si de furt.

Patronul unui hotel de pe litoral a marturisit ca sezlongurile sunt furate constant, asa ca a recursc la o metoda inedita. Mnagerul hotelului a ajuns la concluzia disperata dupa ce a vazut cum functioneaza treburile. De aceea in fiecare zi se vor auzi discutii pe plaja.

Metodele de a fura pe litoral sunt cunoscute. Un dintre ele era folosita des anii trecuti. Acestia sunt hotii care se aduna pe litoral si stau la panda ca niste ulii. La Mamaia parcarile sunt pline.

 Pe litoral se fura! Patronii hotelurilor de pe litoral si-au luat masuri de precautie. De ani unii patronai care voiau sa investeasca pe litoral au fost avertizati de conditii, cheltuieli, dar si furt.

„Am legat sezlongurile cu lanturi pentru ca le furau.” In 2010, politia raporta cu 20% mai putine furturi fata de anul trecut, motivul fiind ca turistii jefuiti nu mai depun plangere.

Politistii sustin ca numarul fruturilor era in scadere in 2010, fata de aceeasi perioada a anului precedent. Numai in intervalul 1-23 iulie, in statiunile de pe litoral au fost semnalate 40 de cazuri de turisti jefuiti. „Munca de preventie pare sa dea rezultate”, este opinia oficialilor Inspectoralui Politiei judetene.

„O mare parte dintre cei care cad prada hotilor nu depun plangere. In plus, operatorii de plaja sunt obligati sa asigure protectia turistilor din perimetrul inchiriat, astfel ca cel putin in timpul zilei, turistii zilei, turistii ar trebui sa fie mai in siguranta”, a declarat purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile Tomis de Jandarmi Constanta, Codrin Popoiu.

„Scaredea se datoreaza si vremii proaste, care a tinut turistii departe de litoral. Oamenii trebuie sa fie atenti, sa nu fie vitime ale hotilor”, spune somisarul-sef Iualian Dode, seful Politiei Mamaia.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Publicat: 27 iul. 2018, 11:06 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă