Gestul superb facut de Meghan si Harry in public! Se iubesc atat de mult incat nu s-au putut abtine! Niciun alt cuplu din familia regala nu se saruta in fata lumii

Publicat: 27 Jul. 2018, 10:47 Vedete

In familia regala sunt interzise gesturile de afectiune in public, cu atat mai mult un sarut ca acesta.

Gestul superb facut de Meghan si Harry in public! Se iubesc atat de mult. Meghan Markle a participat ieri alaturi de sotul ei la un meci de polo in scop caritabil iar la final l-a premiat in felul ei.

Meciul de polo a avut ca scop strangerea de fonduri pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de HIV din Africa. Meghan Markle a fost in public alaturi de sotul ei pe tot parcursul meciului ca sa-l sutina, desi probabil pentru cineva care vine din America este putin probabil sa stie ceva despre polo. Dar nici nu a contat asta pentru ea. Cert e ca la finalul meciului nu s-a mai putut abtine si si-a sarutat printul in vazul tuturor.

Cei doi par mai indragostiti ca niciodata, iar gesturile lor de dragoste nu fac decat sa cucereasca pe toata lumea. Ducesa in varsta de 36 de ani a ales sa poarte pentru aceasta aparitiei in public o rochie de la Carolina Herrera de aproximativ 2.500 de euro.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jul. 2018, 10:47 Vedete
Pe aceeași temă