Genial! De ce Meghan Markle nu isi poate savura la Palatul Buckingham mancarea ei preferata! Regina in persoana i-a interzis asta!

Publicat: 26 iul. 2018, 16:05 Autor: D. C. Vedete

Sotia lui Harry adora pastele, insa din pacate nu se va putea bucura deloc de ele in noua ei casa.

Meghan Markle nu isi poate savura la Palatul Buckingham mancarea ei preferata! Viata in familia regala pentru Meghan Markle este pe zi ce trece mai greu de suportat. Regulile pe care trebuie sa le respecte in absolut toate domeniile tind sa o copleseasca.

Zilele trecute presa din regat tocmai a descoperit ca sotia Printului Harry are o noua nemultumire referitoare la viata in familia regala. Bucatarul familiei regale este cel care ar fi lansat pe piata aceasta barfa, dar se pare ca este cat se poate de adevarata.

Darren McGrady, bucatarul regal sef, a declarat ca incepand de anul acesta regina in persoana a decis interzicerea unor anumite alimente in meniul tuturor membrilor familiei regale.

Meghan Markle nu isi poate savura la Palatul Buckingham mancarea ei preferata!

Victima colaterala a cazut Meghan Markle, cea mai noua membra a familiei care se pare ca este cea mai afectata de interdictiile culinare. Mancare ei preferata erau pastele, iar incepand de acum nnu le va mai putea savura deloc in noua ei casa.

Printre altele regina a interzis pastele, orezul si cartofii din toate felurile de mancare pe care bucatarul le pregateste pentru oricare dintre membrii familiei regale. Decizia se pare ca a fost una cat se poate de personala pentru regina, dat fiind ca este stiut faptul ca ei nu-i plac deloc pastele.

In interviurile pe care le dadea inainte sa fie ducesa Meghan a declarat de mai multe ori ca felul ei principal de mancare sunt pastele. Bucatarul Darren McGrady a mai declarat ca si alimentele precum usturoiul sau ceapa sunt aproape interzise si se folosesc doar in cantitati mici pentru gust.

Publicat: 26 iul. 2018, 16:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă