Turist, mort in Cascada Putna. Trupul lui a fost scos de scafandri

Publicat: 20 Apr. 2019, 12:29 News

Turistul în vârstă de 70 de ani, care a căzut vineri în Cascada Putna, din județul Vrancea, a fost găsit în timpul nopții de vineri spre sâmbătă.

Turist, mort in Cascada Putna. Barbatul în vârstă de 70 de ani, căutat după ce a căzut în Cascada Putna, din județul Vrancea, a fost găsit mort. Scafandrii l-au scos din apă, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, însă medicii nu l-au putut resuscita.

  • „În urma acțiunilor de căutare a scafandrilor a fost găsită victima fără semne vitale. S-a efectuat protocolul, dar, din păcate nu a putut fi resuscitat, fiind declarat decedat”, au transmis, sâmbătă, reprezentanții ISU Vrancea.

Turist, mort in Cascada Putna

Surse din anchetă au declarat că nu sunt semne că bărbatul ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a fost căutat pe mal de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, dar și în apă de un echipaj de scafandrii vrânceni.

De asemenea, după ce a fost semnalată dispariția, la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD de la stația Vidra și o barcă a pompierilor din Focșani.

Cercetările au fost îngreunate din cauza întunericului și a reliefului accidentat, în zonă fiind numeroase stânci, porțiuni abrupte și pădure, informeaza mediafax.ro.

Publicat: 20 Apr. 2019, 12:29 News
Pe aceeași temă