Masinile lui Pablo Escobar. Ce modele are in colectie si cat valoreaza, in total

Publicat: 20 Apr. 2019, 00:18 News 3

Masinile lui Pablo Escobar au ramas si astazi la nivel de legenda. Se spune ca celebrul traficant ar fi acumulat o avere de 30 de miliarde de dolari.

Traficantul de droguri din Medellin avea o colectie impresionanta de autoturisme. Printre masinile lui Pablo Escobar s-au numarat modele precum Cadillac sau Rolls Royce Phantom I. Era un mare iubitor de masini scumpe si un colectionar desavarsit, spun cei care l-au cunoscut.

Escobar a murit in urma cu aproximativ 25 de ani, fiind ucis de catre politia din Columbia. Operatiunea fusese pusa la cale impreuna cu agentii americani si pana la urma au reusit sa il opreasca pe celebrul traficant. El a ramas insa o figura foarte cunoscuta. Se spune ca ar fi strans 30 de miliarde de dolari intre anii ’70 si inceputul anilor ’90.

Masinile lui Pablo Escobar valorau o avere!

Nimeni nu stie, insa, cu adevarat cat de bogat era Escobar. A fost considerat unul dintre cei mai instariti oameni dintre cati au trait vreodata. Si-a acumulat averea, de-a lungul timpului, din afaceri ilegale si traficul de droguri, in special de cocaina.

Masinile lui Pablo Escobar. Ce modele are in colectie si cat valoreaza, in total

Cat despre pasiunea sa in ceea ce priveste autoturismele, se crede ca masinile lui Pablo Escobar valorau in total suma de 250.000.000 de dolari. Cei care au studiat detalii despre viata acestuia au estimat ca ar fi investit foarte multi bani in acest „hobby”.

Visase mereu sa detina o colectie de masini si o parte dintre acestea au ramas neatinse. Pablo Escobar a adunat sute de modele de autoturisme, in valoare de 250.000.000 de dolari.

Multe dintre acestea erau tinute pe o proprietate de 20 de kilometri patrati, in Hacienda Napoles, situata la 150 de kilometri de Medellin, orasul natal al lui Escobar. Cateva dintre masini au fost arse dupa ce proprietatea a fost atacata, in anii ’90. Vezi cum arata fiica lui Pablo Escobar

Altele au ramas intacte si s-au pastrat intr-o conditie buna, pana in ziua de astazi. Escobar avea o colectie cat se poate de impresionanta. In garajele sale existau modele precum Porsche 356, un Cadillac din 1930, un Mercedes Benz 600, dar si Rolls Royce Phantom I. Mai avea si un Renault 4, cu care facuse primele sale calatorii in Ecuador. A condus aceasta masina inclusiv in competitiile autor.

(sursa: Telegraph.co.uk)

Publicat: 20 Apr. 2019, 00:18 News 3
Pe aceeași temă