Barbatul cere sa fie crucificat ca Iisus! In fiecare an de Paste recurge la ritual. Ce spune Biserica VIDEO

Publicat: 20 apr. 2019, 10:01 Autor: madalina m. Life

Barbatul din imagini cere sa fie rastignit pe cruce, precum Iisus Hristos, si nu este singurul. Credinciosii considera gestul ca fiind unul socant.

Patimile Mantuitorului reprezinta si in ziua de astazi un mister al credintei pentru cei religiosi. De aceea, foarte multi crestini incearca in fiecare an, in preajma Pastelui, sa reconstituie scena crucificarii. Cel din fotografii care cere sa fie crucificat ca Iisus se numara printre ei.

Atat drumul Golgotei, cat si rastignirea ajung sa fie in fiecare an reconstituite, fiind folosite chiar costumatii sau forta fizica reala. Sunt cazuri in care totul ajunge sa se desfasoare foarte violent. Totusi, Biserica Catolica nu este de acord cu asemenea reconstituiri. Ba mai mult, le condamna in mod vehement. Cum arata Iisus Hristos, de fapt

Crestinii s-au crucificat ca Iisus in fiecare an!

Barbatul care cere sa fie crucificat ca Iisus

Cel care cere sa fie crucificat ca Iisus este originar din Filipine. Acolo, anual se desfasoara scene foarte brutale, inspirate de Biblie. Cazul nu este unul singular, pentru ca atat patru barbati, cat si o femeie au cerut sa fie rastigniti pe cruci din lemn. Ei isi motiveaza decizia pentru asa ceva spunand ca voiau sa treaca si ei prin ce a trecut Mantuitorul si sa resimta durerea.

Sunt insa cazuri foarte extreme, cu care Biserica nu este de acord. Cei care aleg si cer sa fie crucificati sunt de parere ca astfel isi pot anula din pacate si pot intra in gratiile lui Dumnezeu. Atunci cand se petrec scenele barbare asista si mii de oameni, ca la un spectacol foarte dureros. Scara pe care Iisus a urcat in Ierusalim se afla la Roma

Martorii filipinezi spun ca procesiunea este una obisnuita pentru aceasta perioada din an. Desi pentru multi e socant sa asiste la asa ceva, altii spun ca traditia e veche de zeci de ani. „Cand am facut aceasta penitenta, rugaciunile mele au devenit realitate. Apoi am incetat si am inceput sa am probleme de sanatate. Asa ca am luat parte din nou la crucificare. Am simtit ca astfel ma pot vindeca de orice boala”, a povestit unul dintre barbatii care recurge anual la crucificare.


(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 20 apr. 2019, 10:01 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă