Totul despre ororile sexuale din muzica populara. Confidenta regretatului Aurelian Preda a spus tot adevarul

Publicat: 22 Jul. 2019, 14:24 Vedete
Totul despre ororile sexuale din muzica populara. Confidenta regretatului Aurelian Preda a spus tot adevarul

Dezvaluirile recente facute de Meri Stipo au socat pe toata lumea, fiindca a dat cartile pe fata.

Totul despre ororile sexuale din muzica populara. Nasa Anei Maria Preda a spulberat secretele pe care doar Aurelian Preda le stia. A spus lucruri uluitoare despre femeia si cei trei copiii cu care Aurelian Preda se lauda peste tot.

CANCAN.RO a reusit sa afle toate aceste secrete intr-un interviu in exclusivitate. Se pare ca Meri Stipo si Aurelian Preda au fost colegi de liceu si de atunci s-a format o prietenie frumoasa.

Totul despre ororile sexuale din muzica populara

Totul despre ororile sexuale din muzica populara

Meri i-a fost atat confidenta, cat si ajutor, avand o relatie de frate-sora. Chiar daca Aurelian o prezenta in presa ca sotia si mama copiilor lui.

Insa totul era fals pentru ca Meri este si nasa de botez a Anei Maria Preda, iar in prezent o sustine in demersul pe care aceasta l-a făcut impotriva lui Nicusor Iordan.

„Sunt multumită sufletește că Ana Maria Rosa s-a îndepărtat de Nicușor Iordan și l-a dat în judecată pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă.

Sper ca justiția să-și facă datoria pentru că există dovezi concrete, uluitoare împotriva acestuia, care trebuia să-i fie ca un tată, să fie alături de ea, dar el a profitat de sensibilitatea ei și a supus-o la orori de neimaginat. Și sper ca atât justiția, cât și Dumnezeu să ia măsuri împotriva acestuia.

Iordan a abuzat fizic, psihic, de Ana. Nu trebuia! Indiferent, că l-ar fi provocat… acest copil era minor, avea 16 ani. Era fiica celui lână care tu ai petrecut ani de zile. Dar motivul pentru care a făcut-o e că a aflat, atunci, la moarte, că Aurelian nu i-a lăsat nimic.

Și atunci a început șantajul. Pentru ca el, în mintea lui bolnavă, a crezut că făcând acest lucru va rămâne în casă. Și Ana va fi constrânsă să tacă, să nu spună nimănui”, ne-a marturisit Meri.

Publicat: 22 Jul. 2019, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă