Tata si fiu, bataie ca in filme! De la ce a pornit scandalul intre ei: „Eu am vrut doar să dorm”

Publicat: 11 Nov. 2018, 19:10 Life
Tata si fiu, bataie ca in filme! De la ce a pornit scandalul intre ei: „Eu am vrut doar să dorm”

Scandal incredibil in Capitala intre un parinte si fiul sau. Vecinii sustin ca acestia traiesc in scandal de 11 ani.

Tata si fiu, bataie ca in filme! Cei doi consumasera cantitati mari de alcool si s-au luat la cearta. Intr-un final, au ajuns amandoi pe mana politiei. Vecinii sustin ca nu e prima data cand se cearta. De cele mai multe ori, scandalurile sunt incepute chiar de catre parinte.

Cei doi s-au luat recent la cearta din cauza ca fiul a incuiat usa. Furios ca nu ii deschide, tatal a facut scandal. Alarmati de zgomote, vecinii au sunat la politie. Dupa ce fiul a descuiat usa, timp in care tatal a stat o ora pe afara, cei doi s-au luat la bataie.

Tata si fiu, bataie ca in filme!


„- El e vinovat, nu eu. Totul va trece. Minunatul meu tată, iată acum ce a ieşit…” Părintele şi-a lovit fiul în cap cu un obiect dur. Din fericire, i-a provocat doar leziuni ușoare. La fața locului au aparut si medicii

„Eu am băut cu foștii colegi de universitate. Din principiu nu am vrut să-i deschid ușa. Eu am vrut doar să dorm”, sustine fiul.

Tatăl a refuzat să vorbească în fața camerei de filmat. „Știi ce?!…Du-te de aici să nu te văd.”

„Nu este seară în care ei să nu facă gălăgie. Se bat…se taie… Toate problemele le face tatăl băieților. El nu îi lasă în pace să trăiască. Ei toți trei servesc”, sustine un vecin de-al galagiosilor.

Publicat: 11 Nov. 2018, 19:10 Life
Pe aceeași temă