Turisti morti in Egipt, repatriati fara organe. Cazurile reale care au socat lumea. Detalii socante

Publicat: 11 Nov. 2018, 16:10 Life

Doua cazuri socante au reusit sa bage panica in britanicii care adora sa mearga in vacanta, in Egipt.

Turisti morti in Egipt, repatriati fara organe. Un cuplu de varstnici si-au pierdut viata in timp ce se aflau impreuna in vacanta, in Egipt. Trupurile lor au fost repatriate acasa, dar cu organe lipsa. John si Susan Cooper au murit in timp ce erau cazati la hotelul Steigenberger Aqua Magic, informeaza Dailymail.co.uk.

Fiica lor sustine ca trupurile parintilor au fost repatriate cu organe interne lipsa. Un caz asemanator a avut loc la inceputul anului, tot in Egipt. David Humphries, de 62 de ani, a murit in timpul vacantei. Trupul sau a fost repatriat in Marea Britanie, dar fara inima si rinichi.

Turisti morti in Egipt, repatriati fara organe

Kelly Ormerod, de 40 de ani, sustine ca parintii ei au fost cazati in resortul Hurghada. Aveau o camera la hotelul Steigenberger Aqua Magic. Tanara sustine ca parintii ei ar fi murit in camera unde erau cazati. La repatriere, organele lor interne lipsea.

Fiica victimelor critica Marea Britanie pentru intarzierile la testari. Aceasta sustine ca parintilor li s-au furat organele si autoritatile nu au sesizat acest lucru. Dar nu este primul caz de acest gen petrecut in Anglia.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Nov. 2018, 16:10 Life
Pe aceeași temă