Tanarul de 27 de ani care isi da parintii in judecata din cel mai absurd motiv posibil! De ce ii acuza pe bietii oameni :))

Publicat: 05 Feb. 2019, 17:39 Life

Un barbat din India a decis sa isi dea parintii in judecata, dintr-un motiv care a ridicat multe semne de intrebare.

Tanarul de 27 de ani isi da parintii in judecata

De asemenea, Raphael Samuel, din India, sustine ca este un mare adept al miscarii ce poarta numele de „antinatalism”. Curentul sustine ca este gresit sa aduci pe lume un copil, fara ca acesta sa isi doreasca sa se fi nascut, doar pentru placerea parintilor.

Tanarul de 27 de ani care isi da parintii in judecata din cel mai absurd motiv posibil

Miscarea controversata a luat tot mai mult amploare, in ultimul timp, in tara natala a tanarului care isi da parintii in judecata. Cei care se identifica cu asa ceva spun ca vor sa reziste in fata presiunii sociale de a face copii. India este cunoscuta drept o tara in care natalitatea este foarte mare, dar cei tineri refuza sa se casatoreasca si sa mai aduca pe lume copii.

Totodata, indianul este de parere ca parintii l-au conceput fara acordul sau. Acesta va reprezenta principalul motiv pentru care isi va cere dreptul in sala de judecata. Insa, momentan, nu se stie exact ce reactii va primi din partea autoritatilor.

„Imi iubesc parintii foarte mult si avem o relatie buna, dar m-au facut pentru placerea si bucuria lor. Viata mea este una buna, dar nu vad de ce as pune o noua viata sa treaca prin chinul scolii si al gasirii unei cariere, mai ales ca ei nu ne cer sa existe”, a povestit tanarul.

(sursa: dailymail.co.uk)

« Pagina anterioară

Publicat: 05 Feb. 2019, 17:39 Life
Pe aceeași temă