Andreea Mantea, totul despre mutarea in Turcia: „Imi este dificil, imi lipseste casa mea”

Publicat: 05 feb. 2019, 13:54 Autor: Simona Vedete

Andreea Mantea se afla momentan in Turcia, unde filmeaza emisiunea "Puterea dragostei", difuzata de Kanal D.

Aceasta s-a mutat la Instanbul, impreuna cu fiul ei si bona, pentru a o ajuta in momentele in care aceasta este ocupata cu filmarile. Andreea a dezvaluit cum si daca s-a adaptat la viata din Turcia intr-un interviu pentru Libertatea.

Vedeta a spus ca nu s-a adaptat in totalitate, insa frumusetea orasului o ajuta sa nu cedeze, iar faptul ca fiul ei este cu ea este un mare avantaj. In plus, este fascinata de gastronomia si arhitectura orasului, fiind total indragostita de Instanbul.

„Nu știu dacă m-am adaptat 100%, încă îmi este dificil, dar Istanbul este un oraș superb, minunat! Aș vrea să rămân un turist veșnic, aici! Este greu, pentru că oricât de mult mi-ar plăcea, tot nu este acasă. Îmi lipsește casa mea, îmi lipsesc colegii, oamenii mei, limba mea… De aceea, încerc să vin cât de des pot în România.

Andreea Mantea, totul despre mutarea in Turcia

Andreei Mantea, totul despre mutarea in Turcia

În țară ajung o dată pe lună și înainte să revin la Istanbul îmi umplu geamantanele cu de toate! Spre exemplu, ultima oară, mi-am luat două cutii de bomboane de ciocolată pe care aici nu le pot găsi. Așa că mă delectez dimineața, la cafea, cu câte una. Nu are voie nimeni să se atingă de ele.

Nu, nu m-am gândit niciodată că voi prezenta un asemenea proiect TV, de o importanță uriașă, care este urmărit ediție de ediție, de milioane de telespectatori. Sunt foarte mândră că fac parte din acest proiect, ‘Puterea dragostei'”.

Publicat: 05 feb. 2019, 13:54 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă