Tanarul de 27 de ani care isi da parintii in judecata din cel mai absurd motiv posibil! De ce ii acuza pe bietii oameni :))

Publicat: 05 Feb. 2019, 17:39 Life

Un barbat din India a decis sa isi dea parintii in judecata, dintr-un motiv care a ridicat multe semne de intrebare.

Raphael Samuel are 27 de ani si a anuntat ca isi da parintii in judecata. Tanarul este originar din Mumbai, in India, si a suprins pe toata lumea cu un asemenea gest. Desi spune ca are o relatie apropiata cu parintii lui, el a nascocit un motiv de tot rasul ca sa ii umileasca pe bietii oameni.

Mai exact, tanarul din India spune ca pana acum a avut o viata fericita, dar si o copilarie normala. Totusi, el a hotarat ca isi da parintii in judecata fiindca nu a cerut vreodata sa se nasca! Oricat de absurd ar putea suna, reprezinta adevarul, iar Raphael Samuel e convins ca va merge pana la capat, pana cand va ajunge in fata unui judecator.

Barbatul a povestit totul pe retelele sociale, unde are un numar impresionant de fani care ii urmaresc activitatea. El le-a marturisit internautilor ca a avea un copil e ceva similar cu „a avea sclavi sau sa rapesti pe cineva”. In mod socant, e o miscare cu care tot mai multi oameni sunt de acord.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Feb. 2019, 17:39 Life
Pe aceeași temă