A refuzat sa se culce cu sotia lui, dar au urmat 18 luni de cosmar! Ce i-a facut femeia in fiecare seara, fara oprire

Publicat: 09 Oct. 2017, 11:53 Life

Clipe de groaza pentru un barbat din Marea Britanie. Ian McNicholl, 54 de ani, s-a casatorit cu aleasa inimii lui, Michelle Williamson, 45 de ani, si credea ca vor avea o casnicie fericita.

Desi totul a mers minunat intre cei doi la inceput,  pe parcurs, barbatul si-a dat seama langa cine dormea in fiecare noapte. Intr-o seara, totul a luat o intorsatura dramatica,  atunci cand Michelle i-a cerut lui Ian sa faca sex.

Barbatul a refuzat-o motivand ca este obosit si nu are chef in acel moment. Insa ce a urmat depaseste orice imaginatie. Pe motiv ca barbatul a refuzat-o, femeia a pus la cale un plan macabru, iar timp de 18 luni l-a torturat in ultimul hal.

Michelle a fost atat de suparata ca sotul ei a refuzat-o, incat l-a legat si l-a lovit cu ciocanul peste fata.  Si asta nu a fost de ajuns. L-a ars cu tigara in interiorul nasului de nenumarate ori si chiar i-a turnat apa fiarta in zonele intime.

Cand a reusit sa scape din ghearele femeii, barbatul a mers direct la Politie. Pentru faptele sale, Michelle a primit o pedeapsa de 7 ani de inchisoare.

Sursa: dailymail.co.uk.

Publicat: 09 Oct. 2017, 11:53 Life
Pe aceeași temă