Socant! E ireal ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi. Ancheta scoate la suprafata monstruozitati comise de criminalul de la Caracal

Publicat: 27 iul. 2019, 15:37 Autor: Simona Ciao.ro
Socant! E ireal ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi. Ancheta scoate la suprafata monstruozitati comise de criminalul de la Caracal

Suspectul Gheorghe Dinca a fost adus azi la Tribunalul Dolj, fiind suspect de uciderea Alexandrei.

E ireal ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi. Barbatul va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Iar acum incep sa iasa la iveala detalii absolut socante din referatul de arestare al procurorilor care privesc descoperirile facute in masina si in curte.

Socant! E ireal ce au gasit procurorii in cenusa dintr-un butoi

Primele imagini cu suspectul din Caracal, retinut s

Se pare ca in butoiul metalic din curte procurorii au descoperit „cenusa cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinti de provenienta umana”.

Inafara de acestea, s-au mai gasit trei inele si alte resturi de obiecte personale, care ar fi aaprtinut victimelor sale de-a lungul timpului.

Unchiul Alexandrei este distrus de durere: „Oamenii astia sunt niste criminali. Nemernicii nu au facut nimic”

Acesta este presedinte al Coalitiei Naționale pentru Modernizarea României si a declarat in cadrul zilei de azi ca are informatii potrivit carora Departamentul de Operatiuni Speciale a comunicat politiei locale locatia Alexandrei de joi de la ora 19.00.

Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal: „Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, platesti perchezitiile!”

„Departamentul de Operațiuni Speciale a comunicat Poliției și Parchetului local ultima locație în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăștia sunt niște criminali.

E greu de imaginat cum putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operațiuni Speciale va confirma, toți de acolo vor intra în pușcărie”, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, pentru Romania TV.

Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el. Momente halucinante in momentul prinderii acestuia

„Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?”, a mai spus acesta si pentru Mediafax.

Publicat: 27 iul. 2019, 15:37 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×