Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el. Momente halucinante in momentul prinderii acestuia

Publicat: 27 iul. 2019, 13:02 Autor: Simona Ciao.ro
Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el. Momente halucinante in momentul prinderii acestuia

Noi detalii halucinante au iesit la iveala iar de data aceasta oamenii de pe social media au descoperit ceva macabru.

Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el. De cand a aparut in atentia presei acest caz macabru, au aparut zeci de poze cu victima si criminalul care i-a curmat viata.

Insa oamenii de pe retelele de socializare au observat un amanunt socant, si anume faptul ca, in momentul perchezitiilor, criminalul purta pe umeri o bluza galbena, mult prea mica pentru el.

Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el

Criminalul a fost gasit cu hainele Alexandrei pe el

Astfel ca acestia s-au gandit ca este posibil sa fie bluza Alexandrei, care avea o fotografie cu respectivul obiect vestimentar. Pana acum este doar o supozitie, dar la cate fapte macabre a comis, nu ar mira pe nimeni daca ipoteza ar fi adevarata.

Ultimele clipe din viata ale adolescentei ar fi fost pline de groaza si teroare, fiindca aceasta a spus la telefon, in timp ce vorbea pentru a treia oara cu serviciul de urgenta 112, doar „Vine, vine”.

Cazul fetei din Caracal continua sa socheze. Le-ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata

Eugen Tomac, despre noua propunere legislativa: „Criminalii care omoara sau violeaza minori sa fie condamnati pe viata”

PMP va avea o noua propunere legislativa care vrea sa pedepseasca aspru criminalii care ucid si violeaza minori. Acesta va face propunerea in sesiunea parlamentara de toamna, care va prevedea ca toti criminalii care ucid sau violeaza minori sa fie condamnati pe viata.

„Crima de la Caracal scoate în evidență o problemă pe care, de mulți ani, statul o trece cu vederea. Siguranța publică nu mai poate fi tratată nicio zi doar ca un subiect de presă, ci trebuie să devină o problemă de stat.

Tatal Alexandrei, luat in batjocura de seful Politiei Caracal: „Daca da dracu sa fie incurcata cu vreunul, platesti perchezitiile!”

Suferința familiilor este îngrozitoare și, din nefericire, nicio instituție sau persoană nu poate alina această durere cumplită. De aceea, trebuie să fim puțin decenți în comentarii și poziții”,a spus Eugen Tomac, potrivit Mediafax.

Publicat: 27 iul. 2019, 13:02 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×