Eugen Tomac, despre noua propunere legislativa: „Criminalii care omoara sau violeaza minori sa fie condamnati pe viata”

Publicat: 27 iul. 2019, 12:30 Autor: Simona News 3
Eugen Tomac, despre noua propunere legislativa: Criminalii care omoara sau violeaza minori sa fie condamnati pe viata

PMP va avea o noua propunere legislativa care vrea sa pedepseasca aspru criminalii care ucid si violeaza minori.

Eugen Tomac despre noua propunere legislativa. Acesta va face propunerea in sesiunea parlamentara de toamna, care va prevedea ca toti criminalii care ucid sau violeaza minori sa fie condamnati pe viata.

„Crima de la Caracal scoate în evidență o problemă pe care, de mulți ani, statul o trece cu vederea. Siguranța publică nu mai poate fi tratată nicio zi doar ca un subiect de presă, ci trebuie să devină o problemă de stat.

Suferința familiilor este îngrozitoare și, din nefericire, nicio instituție sau persoană nu poate alina această durere cumplită. De aceea, trebuie să fim puțin decenți în comentarii și poziții”, a spus Eugen Tomac, potrivit Mediafax.

Cazul fetei din Caracal continua sa socheze. Le-ar fi spus politistilor la 112 ca e legata cu sarma si ca a fost violata

Eugen Tomac, despre noua propunere legislativa

Eugen Tomac despre noua propunere legislativa

„Un lucru este însă clar, toți criminalii care omoară minori sau îi violează trebuie condamnați pe viață. Aceasta va fi propunerea noastră, în această toamnă, în Parlament. Închisoare pe viață pentru monștri!

În rest, dezbaterea și politizarea subiectului arată cât de lipsiți de maturitate suntem, în momente pline de emoție, ca societate. Dumnezeu să le odihnească în pace pe cele două suflete nevinovate!”, a mai adaugat el.

Au inceput audierile la Craiova in cazul crimei Alexandrei. Suspectul principal, la un pas de a fi linsat de multimea furioasa VIDEO

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii Alexandrei a fost preluat in cursul noptii din fata casei sale. Barbatul a fost dus la audieri in Craiova, insa momentul cand acesta a fost preluat de politisti a fost unul agitat.

Asta pentru ca sute de localnici furiosi si indignati s-au adunat in fata acsei sale si au huduit pana cand acesta a fost scos din casa sa.

Astfel ca masina politiei a iesit cu mare dificultate din mijlocul multimii furioase, oamenii facand o adevarata revolta, scandand impotriva incompetentei politiei.

La acest protets atmosfera a fost extrem de tensionata, astfel incat un cordon de 30 de jandarmi s-a facut în jurul casei, pentru ca acestia sa nu dea buzna peste principalul suspect.

Protestatarii au avut pancarte pe care scria „Alexandra a sunat, poliția nu a actionat”, „Jos coruptii”, „Jos incompetentii”, „Nepasarea voastra ucide vieti”.

 

 

Publicat: 27 iul. 2019, 12:30 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×