Simona Halep se pregăteşte să devină mamă: „Abia aștept ziua”

Publicat: 13 Feb. 2020, 11:14 News

Simona Halep este cea mai iubită sportivă a momentului. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost discretă cu viaţa sa personală, tenismena a făcut câteva dezvăluiri din intimitate şi a vorbit despre o posibilă sarcină.

Recent, Simona Halep a răspuns curiozităţilor fanilor, care, bineînţeles, au vrut să ştie dacă sportiva se gândeşte să devină mamă.

Răspunsul jucătoarei de tenis nu a întârziat să apară, aceasta confirmând, cu fiecare ocazie, că îşi doreşte să devină mamă şi chiar se pregăteşte moral în acest sens.

Mai mult decât atât, sportiva s-a declarat mereu o mare iubitore a copiilor, mai ales că are acasă o nepoţică superbă, care îi seamănă leit.

‘Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte”a spus Simona Halep, în urmă cu ceva timp.

Simona Halep, se retrage?

“Chiar vorbeam ieri cu fratele meu despre asta. Nu știu, nu m-am gândit încă la asta. Dar probabil că voi face ca ea (n.r.: Caroline Wozniacki). Voi anunța că voi juca un ultim turneu, iar apoi mă voi retrage (…). Nu pot spune că acesta este ultimul meu an în circuit pentru că mă răzgândesc destul de des. Voi anunța înainte și apoi voi fi în afara acestei lumi”, a declarat Simona Halep la conferința de presă după meciul cu Yulia Putintseva, potrivit Playtech.

Publicat: 13 Feb. 2020, 11:14 News
Pe aceeași temă