Si-a dat in judecata fostul iubit din cauza penisului sau. Ce acuzatii inedite ii aduce femeia dupa ce cuplul s-a destramat

Publicat: 15 Nov. 2018, 12:29 Viral
Si-a dat in judecata fostul iubit din cauza penisului sau. Ce acuzatii inedite ii aduce femeia dupa ce cuplul s-a destramat

Silindile Mangena are 29 de ani si sustine ca iubitul ei i-a cauzat rani interne din cauza organului sau sexual.

Tanara si-a dat in judecata fostul iubit din cauza penisului sau. Aceasta sustine ca este nevoita sa plateasca 8.000 de lire sterline pentru operatii de reconstructie. Femeia sustine ca penisul lui Mugove Kurima i-a largit vaginul si nu mai simte placere. Acum, pentru a fi din nou normala, femeia trebuie sa se opereze.

In plangerea depusa la politie, femeia sustine ca ‘penisul barbatului este anormal de mare’, informeaza mirror.co.uk. Tanara sustine ca vaginul ei s-a largit prea mult in urma contactelor intime cu fostul ei iubit. Acum vrea sa se opereze intim si procedura costa 8.000 de lire sterline.

Si-a dat in judecata fostul iubit din cauza penisului sau

Femeia il da in judecata pentru a ii plati costurile medicale. Silindile Mangena sustine ca, in 2016 cand l-a cunoscut pe Mugove Kurima, zona ei intima era stramta. Cu toate ca el era insurat atunci, tanara s-a indragostit de el. Relatia celor doi s-a terminat in mai 2018.

Cu toate ca nu a divulgat dimensiunea organului intim al barbatului, femeia sustine ca e anormal de mare. Si-a angajat si o firma de avocati sa o ajute sa isi recupereze paguba pe operatie. Barbatul inca nu a oferit un raspuns acestor acuzatii.

Publicat: 15 Nov. 2018, 12:29 Viral
Pe aceeași temă