Sexy la plaja! Divele care cuceresc si la 50 de ani. Ce le mentine in forma

Publicat: 13 Jul. 2018, 13:00 News 3

Sexy la plaja! Divele in varsta de 50 de ani si-au dezvaluit secretele care le mentin mereu tinere.

Cand le privesti, ori le adimiri, ori le invidiezi. Unele nici nu fac eforturi considerabile pentru a arata exemplar la o asa varsta. Cele 3 doamne din lumea mondena se mentin vesnic tinere. Nici nu ai putea crede ca nu au sub 30 de ani.

In varsta de 50 de ani, Tania Budi arata fara cusur. Actrita si femeia de afaceri spune ca nu lasa aspectul fizic in voia sortii, ci urmeaza un program format dintr-un set de reguli pe care le urmeaza cu sfintenie.

„Nu merg la somn fara sa ma demachiez, nu prea consum carne si fac plimbari lungi in fiecare dimineata”, a marturisit fosta iubita a lui Catalin Botezatu.

Sexy la plaja! Divele care cuceresc si la 50 de ani

Actrita ne dezvaluie dieta sa alimentara si efortul fizic pe care il face pentru a arata ca la 30 de ani.

„Eu am eliminat lactatele, mai putin iaurtul degresat, prajelile, mezelurile, carnea in general, dar nu de tot. Iar zaharul nu l-am inlocuit cu zaharina, ci cu miere sau fructoza. N-am un meniu special, mananc orice, asta fiind singurul lux al dietei. Cele mai grele sunt momentele in care stii ca ai dat organismului suficient si el tot mai cere”, a mai adaugat vedeta.

Iar cum silueta si-o intretine usor printr-o alimentatie sanatoasa, pentru a avea o piele tanara si tonifiata, Tania Budi a ales exercitiile de pilates: „Mi-am propus pilates. Acasa am un living foarte mare, asa ca e cel mai comod asa.”

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Jul. 2018, 13:00 News 3
Pe aceeași temă