Sexoasa Otniela s-a lăsat ”îmblânzită”, până la urmă, de un anonim! Flirtul la cafea s-a încins după ce pantalonașii scurți ai blondei au lăsat să se vadă mai mult…

Publicat: 04 Jul. 2020, 19:58 Vedete

Otniela Sandu a stârnit multe pasiuni printre bărbații celebri din România, după ce a participat la reality show-ul Ferma, difuzat de Pro TV. ”Pradă” greu de cucerit, blonda a mai slăbit pretențiile și a acceptat, în sfârșit, invitația la o cafea a unui bărbat simplu, total necunoscut.

Otniela Sandu s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii “Ferma” 2019 de la Pro TV, când a participat alături de mai multe vedete, printre care se numără: Claudia Pavel, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Brigitte, Florin Pastramă, Marius Crăciun, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu și alții.

Sex-appeal-ul ei a răvășit mulți concurenți la acea vreme, cel mai evident fiind în cazul lui Vali Bărbulescu, care deși avea iubită acasă, nu se oprea din a-i face propuneri, inclusiv indecente.

Otniela are un nou iubit?

DJ-ul a dus o ”luptă” dură cu Florin Pastramă, care de asemenea tânjea după atenția Otnielei. Ca într-un final niciunul să nu obțină nimic de la ea, decât simple flirturi.

După ieșirea din Fermă, un alt bărbat celebru și-a încercat norocul, Horia Tecău, însă a fost flituit, în mod surprinzător.

Deși niciodată nu a fost văzută afișându-se cu iubiții ei, sau cu ”potențialii”, paparazzi CIAO au surprins, din câte se pare, un moment…”istoric”!

Otniela a acceptat invitația la o cafea a unui bărbat necunoscut nouă, care a făcut-o să se simtă în largul ei. Mai intimidat s-a simțit el când a văzut-o pe frumoasa blondă că și-a făcut apariția la cafenea într-o pereche de pantaloni extrem de scurți, cu vedere la picioarele ei lungi și sexy.

Otniela și-a scos la înaintare toate armele de seducție, iar de fiecare dată când își trecea suav mâna prin păr, pretendentul ei aproape că-și pierde răsuflarea…

Cine este Otniela Sandu și cu ce se ocupă

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii „Ferma”. De când a apărut la TV, Otniela Sandu a stârnit anumite controverse, dat fiind că nimeni nu înţelegea ce se întâmplă între ea și Vali Bărbulescu.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în ‘pauzele de publicitate’, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea mai demult pentru okmagazine.ro.

Publicat: 04 Jul. 2020, 19:58 Vedete
Pe aceeași temă